Vilkår for medlemslogin

Ud over de generelle vilkår for brug af hjemmesiden, gælder nedenstående for medlemmer der er logget ind på hjemmesiden.

Forum

Bruger du Kastellets Venners forum gælder nedenstående "husorden" og retningslinjer.
 
Det er kun tilladt at have en brugerprofil.
 
Profilen skal indeholde dit fulde navn i fletet "navn". Kælenavne, kaldenavne eller forkortelser accepteres ikke. Kan vi ikke indentificere medlemmet bag den pågældende profil bliver profilen nedlagt uden varsel og man mister alle sine indlæg i forummet.
 
Forummet er delt op i kategorier som med tiden kan ændre sig efter behov.
 
I dette forum accepteres kun indlæg skrevet på dansk, svensk, norsk eller engelsk. Login til forum er fælles med login til hjemmesiden.
 
Alle indlæg skal omhandle det emne som er beskrevet.
 
Alle indlæg skal holdes i en civiliseret tone og vær høflig overfor andre brugere, Konstruktiv kritik er altid velkommen. Fornærmelser vil ikke blive tolereret, uanset hvad de er rettet imod.
 
Ordene du skriver er dine egne. Det betyder at du er ansvarlig for det indhold du poster og, at du tager konsekvensen af dette. 
 
Du er ikke anonym i dette forum. Dit fulde navn kan ses i profilen.
 
Forummet er modereret, det betyder at Moderator kan slette indlæg som ikke overholder normal takt og tone eller disse forumregler.  
 
Respekter de andre brugere.
 
Behandl derfor andre, som du selv ønsker at blive behandlet. Inden du trykker OK til dit indlæg, så tænk over om du ville sige det samme hvis du sad overfor personen i den fysiske verden. Man kan godt være uenige og stadig formulere sig på en pæn måde.
 
Diskuter emner, personlige angreb er ikke accepteret. Gå efter bolden og ikke manden m/k. Lad ikke personlige kæpheste køre tråden af sporet. Det kan godt være at du ikke personligt bryder dig om et eller andet, men smag og behag er forskellig, og andre har lov at have en anden mening.
 
Humor er ok, men det giver ikke tilladelse til racistiske eller på anden måde nedgørende bemærkninger.
 
Brugere som gentagne gange fornærmer andre brugere med navne eller funktion, groft sprog eller andet, kan blive udelukket fra forum efter Moderators bestemmelser. Respektér en evt. irettesættelse fra moderator og husk på at årsagen til moderationen udelukkende er at sikre et godt miljø herinde. Har du behov for at diskutere en konkret moderation, så gør det i en maildialog og ikke i forummet. Træd ikke ind i ilden. Hvis du ser et upassende indlæg eller dit indlæg udvikler sig til noget upassende, så ignorer det. Lad dig ikke rive med, men gør Moderator opmærksom på indlægget.
 
Respekter ophavsret (Copyright). Post ikke noget du ikke selv ejer eller ikke har fået tilladelse til at respektive ejer.
 
Lav ikke indlæg med forslag til eller links til materiale der er beskyttet af loven om ophavsrettighed eller materiale der kan downloades illegalt.
 
Der må ikke diskuteres eller opfordres til illegale eller ulovlige aktiviteter. Alle indlæg af denne art vil blive slettet og kan i særlige tilfælde medføre Politianmeldelse.
 
Anvend en passende overskrift til dit indlæg. Brug ikke store bogstaver eller falsk information for at tiltrække opmærksomhed.
 
Overskriften skal være ren tekst og må ikke indeholde f. eks. hjemmesideadresser.
 
Link ikke til websider der kan indeholde materiale af irrelevant karakter eller andet der kunne virke anstødeligt på andre brugere. Alle indlæg der indeholder anstødelige links vil blive slettet og brugeren vil få en advarsel.

Markedsføring

Det er ikke tilladt at markedsføre sit firma eller sine produkter.
 
Alle indlæg der bærer præg af markedsføring, reklame eller spam vil bliver fjernet. Alle tråde der i en overdreven grad referer til produkter og websider bliver anset som selv-promovering.
 
Links til affiliate aftaler er ikke tilladt.
 
Forummet skal ikke anvendes til at promovere ideologiske, religiøse eller politiske meninger. Alle indlæg/diskussioner der bærer præg af dette vil blive slettet.

Uoverensstemmelser

Forummet skal ikke anvendes til at afgøre personlige eller kommercielle stridheder. Alle indlæg der bærer præg af dette vil blive slettet. Vær venlig at afgøre stridigheder udenfor forummet.
 
Nærværende regler kan ændres uden varsel.