Indmeldelse

Man kan melde sig ind i foreningen ved at udfylde nedenstående formular. Når man har klikket på knappen "Send" modtager man efter få minutter en kvittering for indmeldelsen samt oplysninger om hvortil indbetalingen af medlemsgebyret skal foretages.

Hvorfor melde sig ind? ”Kastellets Venner” er foreningen for alle med interesse for dansk militærhistorie, fængselshistorie, og danmarkshistorie i almindelighed.

Medlemsfordele

Som medlem modtager du nyhedsbreve og tilbud om foredrag, særarrangementer og rundvisninger i Kastellet med fremvisning af lokaliteter, der ofte normalt ikke er tilgængelige.

Medlemmer har adgang til medlemslogin på hjemmesiden, hvor der bl.a. kan downloades mange e-bøger og artikler af historisk interesse. Dette udbygges konstant med ny artikler, og der kommer også snart adgang til et stort billedarkiv. Har du interesse i formidling, er det også blandt medlemmer, der hverves ny guider m.m.

Indmeldelse i foreningen Kastellets Venner & Historiske samling koster for en enkelt person kr. 100,- eller incl. familiemedlem (på samme adresse) kr. 150,-, virksomheder, institutioner, foreninger m.fl. betaler som minimum kr. 500,- pr. kalenderår.

Fiskekort

Et mindre antal fiskekort til Kastellets indre voldgrav udstedes hvert år.

For at kunne få fiskekortet, skal man være medlem af foreningen Kastellets Venner & Historiske Samling.

Fiskekortet for enkelt medlem koster kr. 400,- pr. år plus kontingent til foreningen kr. 100,- , ialt 500 kr. pr. år. For enkeltmedlem incl. familiemedlem (på samme adresse) koster det 450,- pr. år plus et medlemsskab af foreningen for par 150,-, ialt 600 kr. pr. år. Kortet vil kunne erhverves når/hvis der bliver ledige fiskekort.

Reglerne for fiskeri i Kastellets indre voldgrav kan ses her

Kortet gælder for et år ad gangen (kalenderåret). Hvis du/i er interesseret i fiskekort til Kastellets indre voldgrav så sæt kryds i feltet "Interesseret i fiskekort" på indmeldelsesblanketten. Når der bliver et ledigt fiskekort, hører du fra foreningen.

Indmeldelsesformular

Felter markeret med en * skal udfyldes