Bliv medlem

Rundvisning

Samling

Fiskeri

Aktiviteter

Kort over Kastellet

Vilkår

Det er kun tilladt at citere vores tekster o. a., hvis dette sker i overensstemmelse med god skik. Du må ikke kopiere vores tekster ind i dit indlæg/hjemmeside.

Ophavsret

Alt hvad du ser eller læser på denne hjemmeside, er beskyttet af ophavsret, medmindre andet er angivet.

Billeder, tekster og andet tilhører enten Kastellets Venner & Historiske Samling eller bruges med tilladelse.

Indholdet på hjemmesiden må kun bruges i henhold til disse betingelser, medmindre der foreligger en skriftlig tilladelse fra Kastellets Venner & Historiske Samling eller andet udtrykkeligt fremgår. Enhver uberettiget brug af billeder, tekst og andet, kan krænke ophavsretslovgivning.

Ingen garanti for indholdet og funktionaliteten

Kastellets Venner & Historiske Samling garanterer ikke for, at indholdet på hjemmesiden er korrekt. Kastellets Venner & Historiske Samling påtager sig intet erstatningsansvar for fejl på hjemmesiden eller ved brug af hjemmesidens funktionalitet. Besked, indmeldelse og evt. bestilling af rundvisning er først gældende når man har modtaget en positiv tilbagemelding fra Kastellets Venner & Historiske Samling. Har man ikke modtaget den i løbet af 8 dage kan der være sket en fejl og man må tage kontakt igen.

Brugen af vores hjemmeside sker derfor på egen risiko. Kastellets Venner & Historiske Samling kan således ikke blive erstatningsansvarlige for evt. skader, som følge af din adgang til eller brug af hjemmesiden.
Kastellets Venner & Historiske Samling er heller ikke ansvarlig for, og påtager sig ikke erstatningspligt for, skader eller virus, der inficerer dit computerudstyr eller anden ejendom på grund af din adgang til, brug af hjemmesiden. Det samme gælder for dine eventuelle download af enhver form for materiale fra hjemmesiden.

Vi gør naturligvis hvad vi kan for at undgå fejl af enhver art.

Links til og fra andre hjemmesider

Kastellets Venner & Historiske Samling er ikke ansvarlig for indholdet af disse linkede hjemmesider. Hvis du ønsker at besøge hjemmesider, der er linket til fra denne hjemmeside eller andre hjemmesider sker dette på dit eget ansvar. Ligeledes påtager vi os heller ikke noget ansvar for hjemmesider der linker til denne hjemmeside.

Fra kaserne til levende museum.

Odense kaserne får nyt liv.

Ok1 Ok2

Som mange ved arbejder en stor gruppe frivillige med at renovere den gamle kommandantbygning på Odense Kaserne og indrette Fyns Militærhistoriske Museum der. Projektet er vel undervejs, og man er nu i gang med at rejse midler til næste fase - en elevator, som er et lovkrav, således at alle har uhindret adgang til bygningen. Museets folk søger blandt andet om støtte fra Realdanias ‘Underværker’ Fond, men for at komme i betragtning her skal man indsamle et antal støtteerklæringer - mindst 500, men jo flere der er, jo stærkere står man selvfølgelig!

Vi vil gerne bede dig om støtte til denne ansøgning, det kræver kun et par klik med musen!

Du kan nu læse lidt om museets planer, og alt hvad du behøver er at klikke på knappen: ’Stem på projektet’ - det kan ikke være nemmere!!!

Klik kun en gang, klikker man to gange fra samme enhed fjerner man sin stemme igen.

Husk at alle i en husstand kan stemme, og glem ikke at nævne det for venner og familie.

Del det også gerne på Facebook og i de grupper du er med i.

Husk jo flere støtter der skaffes, jo stærkere står ansøgningen!! Jeres hjælp er vigtig for at Milmus kan rejse økonomiske midler til at realisere næste fase af projektet og opfylde lovkravene om at alle uanset alder og fysisk formåen skal have adgang til hele museumsbygningen.

Bøger der kan købes her på hjemmesiden, klik på bogens forside for mere information.
thumbs Da krudthuset var faengsel thumbs Kastellet som det aldrig blev thumbs Kastellet den 9. april 1940 thumbs Bunkeren i Kastellet
thumbs Faengselshistorien 2 thumbs kanonbog moelle Tyskerne i Kastellet 200